Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Picasso’nun Savaşa Karşı Savaşı: Guernica"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

merhabalar,uzun süredir araştırmama rağmen bir türlü bu olayın kolayını bulamadım.

yayınlanmış yazılarımın yeni yorum alıp almadıklarını kolaylıkla takip edebilmemin bir yolu var mı acaba?

yoksa hesabımdan yazılarıma tek tek tıklamalı mıyım? :S

yorum yazdığınız yazılara ve kendi yazdığınız yazılara yorum yapıldığı zaman size e-posta gönderilir. hesabınızı kontrol edebilirsiniz.

ben yayınlanmayan yazılarımın gerekçesinin bildirildiği mailler dışında herhangi bir mail almıyorum. her hangi bir kullanıcı ayarı söz konusu mu ki? bulamadım ben ama?

burada istediğiniz ayarlar mevcut.

fındıkkurduna katılıyorum yaptığım ya da aldığım yorumlarla ilgili mail gelmiyor.ayarlarımı da yaptım ama olmuyor.yardım lütfen ??

narin-amir

yardımcı olacak arkadaşlar yok .

narin-amir

arkadaşlar, bakiyyebemolu’nun verdiği linkteki gibi ayarlarınızdan gerekli kutucukları işaretlemek gerekiyor. ama hâlâ pilli yorum avcısı gelmiyorsa e-postanıza şöyle bir şey olabilir ki gördüğüm kadarıyla yeni üyelersiniz. benim de e-postama üye olduğumun ilk zamanlarında yorum bildiren mesajlar gelmiyordu, zamanını hatırlamıyorum ama sonradan başladı gelmeye. belki zaman meselesidir (safça bir düşünce ama :)))

"katilken de, kurbanken veya tanıkken de her birimiz başrolde olduğumuzu düşünürüz."

merhaba, profil ayarlarınızda gerekli değişiklikleri yaptığınız halde bilgilendirme maili hala gelmiyor ise lütfen bilgi@pilli.com’a mail atınız.

bnim sıkıntım ayarlarımı yapınca çözülmüştü.

ama bir süredir 10marifette (diğer pilli sitelerindeki durumu bilmiyorum) yorumlara sıkıntı var. counterlar hep sıfırı gösteriyor yorum alsa bile. yeni yorum alan yazılar da hiç güncellenmiyor uzun süredir. bu sıkıntı ne zaan çözülecek. iyi çalışmalar..

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
1 gün önce
3
13 Ağustos 2010 12:51
1
11 Haziran 2010 14:51

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri