Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Eşrefpaşalılar"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Hesabım kısmında yer alan “Detaylı Rapor” sekmesini beğenmekle birlikte önceden yer alan toplam kazanç bilgilerinin görünmüyor oluşuna bir anlam veremedim? konu hakkında kısa bir bilgi verilebilir mi acaba?

Özverili çalışmalarından dolayı, pilli ailesine kolaylıklar ve sabır diliyorum.

bildirgeç’te biri yazar da yorumlarız demiştim ancak henüz yazan çıkmadı ya da yazı onayda bekliyor. yeni görüntüleme biçiminin fonksiyonları hoş olmuş, ellerinize sağlık. sanırım pisho ile aynı şeyi soruyorum; sitelerin o günkü toplam kazançları da eklenemez mi?

gerçekten çok güzel olmuş ellerinize, emeğinize sağlık..aynı şekilde ben de artık neden toplam kazanç bilgileri görünmüyor merak etmekteyim.

hf | bl | zm | 3a | so | sp

günlük toplam kazançlar listenin en altında çıkıyor.

benim sormak istediğim; kendi kazancım değil de site o gün ne kadar kazandı?

@pilli pati bahsettiğimiz o değil de sitenin o günkü toplam kazancı ya da yazının sitenin toplam gelirindeki yüzdesi.

bu başlık gözden mi kaçmış acaba, neden ufak da olsa bir bilgi veren olmamış.

hf | bl | zm | 3a | so | sp

Merhaba, anladım ne demek istediğinizi. Eski halinde o kolon çok fena yanlış anlaşmalara sebep oluyordu. Birisi mesela orada 10 bin dolar yazıyor, istiyorum paramı derhal yollayın dedi :) bu yüzden çıkardık.

eğer data olarak ilginizi çekiyorsa, bu raporu ayrı bir sayfada göstermememiz için hiç bir sebep yok. sanırım önümüzdeki hafta yaptırabilirim. selamlar.

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

teşekkürler. :)

Eğer bunu yapma şansınız varsa çok iyi olur hasan abi.

http://www.pilli.com/log/sitelerin_toplam_geliri ‘nde sorun var. Sayılar Amerikan sistemine göre gösteriliyor.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
1 gün önce
3
13 Ağustos 2010 12:51
1
11 Haziran 2010 14:51

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri