Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 3ayak.org'da: "mathew scott"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

bildirgec.org pilli ailesinin en çok ziyaretçi alan sitesi bu nedenle gönderilen yazı çok oluyor tahmin edebiliyorum ancak, bildirgec e gönderilen yazılar arasında içeriğe göre yazılara öncelik verilmesini öneriyorum. Konuyu açacak olursak; (sallamasyon örneklerle)

Örneğin, über süper tasarım parçaları, herkesin bilmem naapmak isticeği tasarımlar diye bir konu gönderilmiş olsun, ve ardından bir kaç benzer konu daha, ertesi günde güncel bir konu olan avrupa birliği komisyonu hakkında bir haber gönderilmiş olsun.

Bu durumda önceliğin gündem konusu olan konu olması gerektiğini düşünüyorum, çünkü bir tanesi güncel olarak yayınlandığında anlamı olacaktır, zira insan 5 gün öncesinin haberini okumak istemez, ek olarak bildirgec’in içerik benzerliği taşıdığı bir siteler var, bu durumda bildirgec neden onlardan sonra yayınlamış olsun ki ?

En azından diğer konu bir kaç saat ya da gün daha bekleyebilir. Yukarıda tamamen genel bir örnek verdim, bu başka bir şey de olabilir, ama bir olayın olmasından önce yazılan bir haber olmasından sonra yayınlanınca hiçte hoş olmuyor.

bu konunun hassasiyet taşıdığını düşünüyorum, umarım dikkate alınır ve konuyla ilgili bir cevap alabilirim.

Hengame | Oyundan biraz fazlası Koray KIRCAOĞLU | SinirAdam the box said 'requires windows 95 or better'. so I installed linux.

ama zaten sistem böyle çalışıyor bildiğim, editörün işi bu olmalı

evet, bu tip durumları gözeterek yazıları yayına aldığımızı söyleyebiliriz. bunu sadece bildirgec.org için değil diğer sitelerimizde de yapıyoruz. örneğin sinepil.org’da, gündemdeki bir sinema festivalinin yazısına öncelik verip bir yönetmen biyografisini daha sonra yayına alabiliyoruz. ne kadar titiz olmaya çalışsak da yoğunluktan kimi zaman bu tip noktaları gözden kaçırdığımız olabilir, eğer aksi bir örnek gördü iseniz bundan kaynaklanıyordur. bu tip konularda her zaman bilgi@pilli.com’a mail atabilirsiniz. selamlar.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
5
1 gün önce
1
6 gün önce
0
07 Mart 2010 15:15

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri