Neden bazı yazılarım günlüğe düşüyor halbuki daha önceden benzer bir yazı yayınlanmışken misal ben ve diğer kişi. Ayrıca link kutusu tamamen bozuk orada arıyorum gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz diyor bir de bakıyorum daha önce varmış. kimsenin yazısını tekrarlamakta gözüm yok. Son olarak yüklediğim imajlardan bir kısmını nasıl silebilirim yayınlanmamış yazılar için gereksiz kalabalık ve karışıklık yaratıyorlar
sorgusuz sualsin günlüğe atma olayını bende anlamadım kriterleriniz belirli ona göre yazı yazıoruz, günlük için yazsak daha yalap şap yazılar gönderebiliriz ne yani kalbimizi kırmamak için çöp tenekesi muamelesi gösterilen günlük bölümüne atıyorsunuz eğer öyleyse vay emeklere…
aaaa günlük çöp tenekesimi oluyor yani..ben çoğunlukla günlüge yazarım ve günlüğü takip ederim. Asıl bildiri bölümü çok ayrıntıya giren insanı boğan bilgilerle dolu ama çöp değil.. :)
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
1 gün önce |
||
1 |
06 Ekim 2008 16:11 |
||
1 |
29 Eylül 2008 20:07 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi