Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Hazar Canavarı: Ekranoplan"

pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Dendiği gibi yayınlanmayan yazılarımın yayınlanmama sebebini mail olarak alamıyorum 5 yazı gönderiyorum 3 yayınlanıyor 2 yayınlanmıyor diyelim ben 1 tanesinin neden yayınlanmadığını gösteren bir mail alıyorum bunu gibi 5 6 yazım var yayınlanmayan ama bana neden yayınlanmadığı hakkında geri bildirim yapılmayan. 2. olarak bu bildirgeç’in günlük sayfasında kriter nedir anlayamadım ben.link vermek için “burada” denmiş ama link verilmemiş yazıya hemde aynı kişi bunu 2. defa yapmış ve aynı yanlışlıklarla kişinin 2. yazısı yayınlanmış. Söylenenin aksine yazılar “hassas” bir elemeden geçirilmiyor kanımca… Teşekkürler.

Portakal'dan naneler. Mayhoş bir blog www.kulturportakali.blogspot.com

dostum sonuna kadar sana katılıyorum.benimde birkac yazım yayınlanmamıstı ama inan 1 haftada olsa mutlaka yayınlanıyor yada mail geliyor.hassas eleme konusunda sana katılıyorum çok absurt yazılar ve alakasız linkler var…birde benım sormak istedigim aslında bildirgecin gunluk bolumunde cok az yazı yayınlanıyor.mesela bildiri bolumunde gece 10da bile yazı girerken gunluk bolumu sabah 10 ile oglen arasında sadece konu yayınlıyor.yanı devamlı gelen yazılar yayınlansa belki iyi olur.tesekkurler..

guney01’in dediği gibi yazılar geç de olsa mutlaka yayınlanıyor ya da red mesajı gönderiliyor. red mesajını göremiyor olmanızın tek sebebi zaman zaman spam maillerin arasına karışıyor olması. bildirgeç’in yazı yoğunluğu çok fazla. o nedenle gecikmeleri mazur görmenizi rica ediyoruz. dğer sitelerimizde bu derece gecikme olmuyor.

günlükte biraz daha serbest ve kapsam olarak daha az geniş yazılara yer veriliyor. elbette çalışmayan linkler gibi birkaç şey ne yazık ki yoğunluk nedeniyle gözden kaçabiliyor. bu tip şeyleri raporla bildirebilir ya da bilgi@pilli.com adresine mail yolu ile iletebilirsiniz. maillerinize muhakkak cevap alacaksınız.

teşekkürler.

ben teşekkür ederim…

Portakal'dan naneler. Mayhoş bir blog www.kulturportakali.blogspot.com

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
1 gün önce
1
06 Ekim 2008 16:11
1
29 Eylül 2008 20:07

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu