feedcompare-ile-feed-karsilastirma
bu üç yazıyı peş peşe yazıp gönderdim ama biri 15:41, biri 13:29 ve biri de 09:06’da yayınlanmış görünüyor. benim yazdığım vakit ise akşam 19:00-20:00 civarı. yani yayınlandıkları zamanlardan saatler sonra yazmışım. :) bu yazılar az önce yayınlandı ve ana sayfada hiç görünmeden ikinci sayfaya düştüler. sebebi nedir?
muhtemelen aynı anda onaylanan yazı sayısı ilk sayfaya sığmayacak kadardır bazen de daha önce yayınlanmış iki yazı arasına bir yazı giriyor ben asıl ona akıl erdiremiyorum
ewet ilginç bir durum gercekten. yazınızın ana sayfada kalıp cok para kazanmak istiyorsanız pekte etkisi olmuyor bence kazanca , sorunun para kazanmak değilse pekte önemli deği sonuçta red cevabı almamıssınız yazı yayınlanıyor. daha önce benimde yazılarımda boyle olmuştu ama 2. sayfaya kadarda gitmemişti…hayırlısı…
bu arada hazır yazmışken sorunum hakkında hemen mail atan pilli ekibine teşekkür edeyim buradan…
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
3 |
1 gün önce |
||
1 |
06 Ekim 2008 16:11 |
||
1 |
29 Eylül 2008 20:07 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi