şimdi ben bir süredir yazmak istediğim yazıya bir türlü başlayamıyorum. biraz uzun yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum. şöyle bir şey geldi az önce aklıma. yazılarımıza başlasak sonra taslak olarak kaydetsek küçük molalar verdiğimizde, biraz çalışmayıp dinlenmek istediğimizde devam etsek bitirdiğimizde yayınla desek de ondan sonra onay kuyruğuna girse ne güzel olur.
Selam Mentor,
bu minik özelliği sisteme eklemenin getireceği geliştirme, test etme yükü; yaratacağı kolaylığın sırtımızdan alacağı yükten daha fazla gibi geldi bana.
sonuçta kendi desktopumuzda daha bitmemiş yazılar diye bir text dosyası yaratmak, haydi bilgisayardan bağımsız olalım, mobil olalım dersek, bir google notebook girdisi ya da bir writely dokümanı yaratmak çok kolay.
bir de gülen suratlar koyulsun forumlara. gülünce parantez falan iyi olmuyor :)
yazı taslağımızı saklamak için pratik bir yol geldi aklıma. hem sunucuları da yazarları da yormadan. şu anda yazdığımız metin editöründe üstte soru işaretinin sağına bir buton koyulsun. mesela zarf resmi. tıkladığımızda profilimizdeki e-mail adresimize o ana kadar yazdıklarımızın bir kopyası gönderilsin. nasıl olur? :)
mentorcuğum, google notebook ve firefox eklentisi o kadar kolay sağlıyor ki bu işi, sağ alta açılan küçücük bir pencere içine pıt diye yapıştırabiliyorsun yazdıklarını.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
1 gün önce |
||
0 |
5 gün önce |
||
1 |
11 Şubat 2010 14:00 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi