Az önce bildirgec te gezinirken şu konuya girmeye çalıştığımda Bu sayfayı görme yetkiniz yok diye bir uyarı aldım. daha önce bi kaç kere daha aynı uyarıyı almıştım. sebebi nedir?
merhaba, sistem belirli sürelerde kendisini tekrar başlatıyor. bu sayede performans kazanıyoruz. bu kapanıp açılmalar esnasına denk gelmiş olabilirsiniz. bir süre sonra tekrar deneyip aynı sonuç ile karşılaşırsanız sistem hataları bölümüne bildirebilirsiniz.
denedim şu an bir problem bulunmuyor.
teşekkürler aftermath :)
ben benzer bir sorunu sürekli yaşıyorum, sürekli sistemin kendisini yeniden başlatmasına denk geldiğimi sanmıyorum. şöyle ki;
sosyomat’a her zaman beni hatırla diyerek giriş yapıyorum. ...sosyomat.com/.../tuttuklarım sayfası bookmark’larımda ekli. ancak bookmark’lar arasından bunu seçtiğimde bu sayfayı görme yetkiniz yok hatası alıyorum. bu hatanın geldiği sayfadaki sosyomat linkine tıklayınca sosyomat anasayfasına gidiyorum, burada login olmuş durumdayım. bu sayfadan tuttuklarım linkini tıklayınca sayfa açılıyor. opera, firefox veya ie kullanmam bir şey değiştirmiyor (bunu cevaplarsanız cevabınızın sonuna tek kelimeyle şunun cevabını da eklerseniz sevinirim: sitelerinizde opera destekliyor musunuz?).
merhaba büyütec, sosyomat’ın beni hatırla’sı maalesef sorunlu. bu sorunu giderdik ancak canlı sisteme yüklemedik henüz. bir sonraki güncellemede pek çok hata giderildi ve optimizasyon yapıldı. birkaç hafta içerisinde yeni sürüm yayına girecektir.
bunun dışında şu an için opera desteğimiz bulunmuyor. ama yakın gelecek planlarımız içinde opera desteği mevcut.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
13 Ağustos 2008 17:02 |
||
3 |
04 Ağustos 2008 18:19 |
||
2 |
04 Ağustos 2008 17:48 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi