Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "Çalışma Masanız da Sosyalleşsin"

pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

pilli sitelerinde şöyle bir durumla karşılaşıyorum;

yollanan yazılar bulundukları sayfada, kuyruğa gönderildikleri anın timestamp’ine göre sıralanıyorlar. ancak bazı yazılar diğerlerine göre – nedense – kuyrukta daha uzun süre bekledikleri için, ilk yayınlandıklarında dahi alt sıralarda, belki arka sayfalarda görünür oluyorlar.

ki, bu yöntemin adil olmadığını düşünüyorum. yazılar sayfalarda, kuyruğa girdikleri anın timestamp’e göre değil, yayınlandıkları anın timestamp’ine göre sıralanmalılar.

öneri olaraktan.

katılıyorum. özellikle hafif.org’da böyle oluyor. bir kaç gün bakıyoruz yazı yok, ertesi gün eski tarihlere göre yazı var, bazen okumuşumdur diye gözden kaçırdığım da oluyor.

bazı eski kullanıcılarda (mesela @asymptot) admin yetkileri olduğunu tahmin ediyorum. bu kullanıcılar, kendi yazılarını onay kuyruğuna sokmadan direk yayınlayabiliyorlar, dolayısı ile bizim yazılarımızdan daha uzun süre vizyonda kalabiliyorlar.

hafif ve bildirgeç dışındaki sitelerde nispeten sırada az yazı olduğu için orada bu durumla fazla karşılaşılmıyor. örneğin hafif’te bazen iş yoğunluğundan iki gün yazı onaylanamamış oluyor veya üzerinde daha dikkatli inceleme yapılması gereken yazılar ister istemez biraz geride bırakılıyor. biz de daha seri yapabilmek isteriz ve uğraşıyoruz.

madem öyle herkes sırasını beklesin, @shane açıklama yeterli değil.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
3
1 gün önce
1
06 Ekim 2008 16:11
1
29 Eylül 2008 20:07

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu