ben eski bir pilli yazarıyım. şimdiye kadar girişimlerim olsa da kendime ait bir site yapamadım. ama bildirgeçte bir çok yazım var. pilli sistemi bana bu yazılarımdan oluşan bir siteyi otomatik olarak yaratsa ben bu sitenin tasarımını istediğim gibi değiştirip domain versem hoş olmaz mı?
www.blogger.com ‘a giriyoruz. Bir hesap açıp pilli’de yazdığımız yazıların aynısını oraya kopyalıyoruz. İnternetten bulabileceğimiz binbir çeşit blogger temasıyla da sitemize güzel bir görünüm sağlıyoruz. Pilli’yi de gereksiz bir şekilde yormamış oluyoruz
dostum teşekkürler. ama bu dediğin sadece yazıları yedeklemeyi sağlıyor. başka bişiye yaramıyor. üstelik kopyala yapıştır yapmanın siteye arama motorlarından ceza gelmesine neden oluyormuş. benim istediğim yazılarımın altında bulunan adıma tıklandığında gelen sayfayı keyfime göre değiştirebilmek. adresi de azurenus.bildirgec olursa çok güzel olur. sosyomat’taki gibi yani.
yaa arkadaşlar ben sosyomata üye olmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen varsa bana yardım etsin .. şimdiden teşekkürler.
azurenus‘a katılıyorum bende böyle bir dileğimi dile getimiştim daha önce. mesela alcolick.bildirgec.org olsa o kısımda benim yazılarımdan kısa kısa açıklamalar olsa çok güzel olurdu. Bu sisteminde piili için yapması zor bir şey olduğunu düşünmüyorum zira sadece arama kutusuna ismimi yazdığımda bile bu sistem yapılmış oluyor.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
21 saat önce |
||
0 |
1 gün önce |
||
6 |
4 gün önce |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi