Yazdığım bildirilerin çoğu neden günlük olarak onaylanıyor. Başkası site tanıtımı yapar o bildiri. Biz başka siteleri tanıtırız günlük. Başkası yabancının wordpress temasının tanıtımı yapar o bildiri. Biz uğraştığımız emek verdiğimiz wordpress temasının tanıtımını ve ücretsiz indirebileceğiniz adresini yazarız günlük olur. Olmaz böyle kastınız varsa hiç yazmayalım..
bildiri yaz ana sayfada yayınlanan bildiriler. bol linkli yazıları seviyoruz. upuzun bildirilere bayılıyoruz. not 1: verdiğiniz haber başka bir türkçe kaynakta işlendiyse yayımlanmaz. not 2: linksiz ve kişisel yazılarınız yayınlanmaz. reklam yapmaya çalışmak üyelik iptali ile sonuçlanır.
türkçe kaynak yani ağırlıklı olarak türkçe link veriyorsanız günlüğe atılır. bildiri bölümüne bakarsanız çoğunluk yabancı kaynaktır. benim aklıma gelenler bunlar. tabii ki bildirgeçin editörleri cevap verirse daha faydalı olabilir.
Eğer dediğiniz doğruysa bildirgeç Türk içerikler için ayrım yapıyor demektir ve bu bence kötü birşeydir.
sanırsam çok önemli bir haberde türkçe kaynak kabul ediliyor. misal youtube’n kapatılması gibi. tabii ki bu yazdığım yanlışta olabilir. ancak gözlemlediğim bu. bunun sebebi google’n herşeyi arak kabul etmesi ve sitenin notunu düşürmesi olabilir.
benim bildiğim kadarıyla, bu reklamın önlenmesi amacıyla yapılıyor. yani yazdığınız bildiride kendi sitenizi işin içine sokamıyorsunuz. ya da böyle bişey, bilmiyorum… :)
nihayetinde tüm sitelerde yapmaya çalıştığımız şeylerden biri elimizden geldiğince adil olmak. yani eğer arka arkaya yazılarınız günlüğe gitti ise değerlendirmede o şekilde makul geldiği içindir. herhangi bir kimseyi kayırmak tarzımız değil. kimseye de kastımız yok. yanlış karar verildiğinden emin olduğunuz durumlarda hangi yazı olduğunu ve şikayetinizi bize mail ile bildirirseniz inceleriz. selamlar.
merhaba, bir bildirgeç yazarı, yazılarında alternatif amaçlar gütmemelidir. eğer kendinize ait bir ürünü tanıttığınız, veya başkasının bir ürününü para karşılığı tanıtmayı amaçladığınız anlaşılır ise yazınız bildiri bölümünden yayımlanmaz, yazının dilinin samimiyetsizliğine göre günlüklerden dahi yayımlanmayabilir; yazarın yazı haklarının kapatılmasına neden olur. bu şekilde hesabını kaybetmiş üye sayısı az değil.
bunun dışında yazıların bildiri ve günlük ayrımını netleştirmek için o siteye ait neler yazabilirim dökümanını ve yazı türü seçim ekranındaki açıklamaları dikkatlice okumalısınız.
maviada33 arkadaşımızın da dediği gibi, reklamın önlenmesi amaci ile çoğu yazi günlük bölümüne atiliyor. Aslinda yazının günlük bölümüne atilmasina üzülmemelisin; benim günlüğe yazdiğim baştan sağma yazilar bile en iyi bildirilerden daha çok okunuyor. :) Pazarlamasini iyi yaparsan, her yazi değerinden fazla okuyucuya ulaşabilir, saygılar.
en azından sizinki yayınalnıyor ben gönderiyorum günlükte bile yayınlanmıyor.
:) birgün oda olur inşh, herkese bol kaliteli bildirilerrr….
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
3 saat önce |
||
0 |
3 saat önce |
||
1 |
29 Aralık 2008 17:43 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi