Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "Duygusal bilimkurgu, Ahnectha!"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Bu mümkün mü diyorsanız evet mümkün..Nasıl mı? Sizin bu yazıyı okuma sebebiniz bunun cevabı oluyor aslında.Etkili bir başlık insanları nasıl kendine çekiyor görüyorsunuz.Ben bunun yerine “Daha fazla kazanmak için başlığın önemi” deseydim bu yazıya sanırım 1/50 kişi gelirdi. yani benim (belki de bir yıl sonra) 100 dolar kazanacağım başlık bu olacak..Başlıkları çok iyi seçmek gerekir unutmayın ki bundan belli süreler sonra yazılarınız geçerliliğini yitirirken Google da arama yapıldığında sizi ayakta tutacak ve insanların gelmesini sağlayacak olay yazdığınız başlıklardır.

Unutmadan bu yazının gelirlerini her3-4 günde bir sizinle bu sayfanın yorumu altında paylaşacağım..ilginiz ve anlayışınız için teşekkürler..

Tek bir yazıyla 100 dolar elbette kazanılır ancak bunun için çeşitli faktörlerin üst üste gelmesi gerekiyor ve bu çok zor. Ayrıca ne kadar süre içinde 100 dolar bunu da belirtmek lazım.

Şu an çok kapsamlı bir projem var. Ancak henüz tam anlamıyla uygulamaya geçiremedim.

Hedefim ilk etapta ayda 100$, sonrasında bu rakamı yükseltmeyi deneyeceğim. Ancak uzun ve ince bir yol var ve bu çok yazı yazarak değil, varolan yazılarımı Google’da daha üst sıralara çıkararak olacak. Google optimizasyonundan anlayan arkadaşlar belki bazı ipuçları yakalamışlardır. Ama bu bildirgeçteki başlık ve etiket düzenlemesinden oluşan basit bir optimizasyon konusu olmayacak, hiç ilgi alanım olmayan bir konuda faydalı bir web sitesi de hazırlamayı içeren kapsamlı bir proje.

Daha sonra ayrıntılarını burada açıklayacağım.

Etiketlere bir de kim 500 milyar ister, kim 500 bin ister de ekleseydin çok yakın bir zamanda 100 usd olurdu herhalde

http://www.sadeyaka.com

O zaman hedef olarak 500 milyar belirlemem gerekirdi:)

Yalnızca etiketlendirmeyle, başlıkla olacak bir iş değil bu maalesef. Çok farklı bileşenlerin bir arada olmasını gerektiriyor.

Bu bazen tesadüf eseri de olabilir, ancak aylık düzenli bir gelir amaçlanıyorsa bu tesadüfe bırakılamaz.

can alıcı nokta nasıl yapılır? yazılarında ve seçeceğiniz konuda. türkiyedeki blogcu sayısını ve wordpress yaygınlığını düşünürseniz en ideal konu bu.

hem bu sayede google arama sonuçlarından ve daha bir çok yerden geri dönüşte olur.

yazı yazmadan önce google en çok arananlar listesindende faydalanabilirsiniz.

bence bu bir utopya tum sartlar birlesse sitenin en cok okunan yazisi olsa aramalarda hatiri sayilir bir yere gelse senede 100 dolar kazandirir diye dusunuyorum (benim dusuncem yalnis olabilir ama para ck az geliyr)

akıllıca

söz ola kese dola söz ola kelle vura

Ne demeli kafası çalışanı takdir etmek lazım:)))

Eflatunik-platoni

tam destek :)

ji bir nakim.!

slm bazen varya arkadaslar benim cok carbıcı yazıralım var hangi siteye versem yayınlamıyor sasırdım bi fikir üretin yazırarım şiir epatında

kayserili

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

1 2 3 Sonraki

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
21
22 Ağustos 2010 14:19
2
19 Temmuz 2010 16:50

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri