yaklaşık 48 saat kadar önce msn de bir arkadaşıma bildirgeçte yazı yazmasını önerdim ! dahası http://www.bildirgec.org/uye/xoruz neler yazdığımı göstermek için linkimi verdim ! ertesi gün msn de arkadaşa yazılarımı nasıl bulduğunu sorduğumda oldukça güzel dedi dahası hepsini okuduğunu söyledi ! :) dahası ne kadar sürede okuduğunu sorduğumda arkadaşım tüm yazılarımı linki verdiğim gün 1 saat içinde kepsini okuduğunu söyledi ! ? :)
oldukça sevindim daha sonra ilerleyen saatlerde bildirgeçteki hesabımın ayrıntılarına baktığımda 130 tane yazı değilde, !
her zamanki gibi 50~60 tane yazının prim aldığını gördüm ! :( şimdi anlamadığım nokta şu
bildirgeçin geliri üylere bölünebilinir ama sizin sayfanızı 1 kişi ziyaret ederse ve o bir kişi reklamıza tıklasa bile şimdi bildirgeç üyesinin yazısını , dışarıdan 1 kişi girdi okudu diye para alamayacakmı ! bu konuda minimum kriter diye bir şey varmı diye soracağım çünkü gerçekende böyle bir şeyin varlığı ortaya çıkıyor.
belki 100 tane okunmuş konu başlığı görseydim dahası dişe dokunur bir şey 1 sent bile görmesemde içim biraz daha rahat olurdu.
uygun bir zaman bir internet kafeye gidip bir bilgisayar başına geçip bu durumu şahsen incelemeyi düşünüyorum !
editörün notu:
pardon bunu şimdi gördüm. yoo bize gelmiyorlar. hesabını kapatmış, eski hesabını kurtarmamış, ya da hesabı silinmiş insanların yazılarının okunma oranları sayılmıyor. dolayısıyla otomatikman gelir diğer kullanıcılara dağılmış oluyor.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
5 gün önce |
||
3 |
13 Ağustos 2010 12:51 |
||
1 |
11 Haziran 2010 14:51 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi