Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "dexter 2. sezon dvd seti geliyor"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi

yaklaşık 48 saat kadar önce msn de bir arkadaşıma bildirgeçte yazı yazmasını önerdim ! dahası http://www.bildirgec.org/uye/xoruz neler yazdığımı göstermek için linkimi verdim ! ertesi gün msn de arkadaşa yazılarımı nasıl bulduğunu sorduğumda oldukça güzel dedi dahası hepsini okuduğunu söyledi ! :) dahası ne kadar sürede okuduğunu sorduğumda arkadaşım tüm yazılarımı linki verdiğim gün 1 saat içinde kepsini okuduğunu söyledi ! ? :)

oldukça sevindim daha sonra ilerleyen saatlerde bildirgeçteki hesabımın ayrıntılarına baktığımda 130 tane yazı değilde, !

her zamanki gibi 50~60 tane yazının prim aldığını gördüm ! :( şimdi anlamadığım nokta şu

bildirgeçin geliri üylere bölünebilinir ama sizin sayfanızı 1 kişi ziyaret ederse ve o bir kişi reklamıza tıklasa bile şimdi bildirgeç üyesinin yazısını , dışarıdan 1 kişi girdi okudu diye para alamayacakmı ! bu konuda minimum kriter diye bir şey varmı diye soracağım çünkü gerçekende böyle bir şeyin varlığı ortaya çıkıyor.

belki 100 tane okunmuş konu başlığı görseydim dahası dişe dokunur bir şey 1 sent bile görmesemde içim biraz daha rahat olurdu.

uygun bir zaman bir internet kafeye gidip bir bilgisayar başına geçip bu durumu şahsen incelemeyi düşünüyorum !

editörün notu:

HEP BİRLİKTE, BİZ VARIZ !:) Play-Style
anonim-68170 | 30 Kasım 2007 06:42

pardon bunu şimdi gördüm. yoo bize gelmiyorlar. hesabını kapatmış, eski hesabını kurtarmamış, ya da hesabı silinmiş insanların yazılarının okunma oranları sayılmıyor. dolayısıyla otomatikman gelir diğer kullanıcılara dağılmış oluyor.

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
5 gün önce
3
13 Ağustos 2010 12:51
1
11 Haziran 2010 14:51

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri