Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan zamazing.org'da: "apple ipod touch ve ipod shuffle 4. nesile ulaştı"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi

bir çok forum sitesine üyeyim ama bildirgeçe üye olduğumdan beri neredeyse hiç bir yerde yazı yazmıyorum ! :) ama eski forum sitelerine söyle bir kaç haber geçmem kazancımı olumlu etkiyorum

işte örnek :

“falanca hakkınca filanca çözüm önerileri :” konunun devamını okumak için :: >> http://bildirgeç.xyz.,, şeklinde link koyu yorum

bir çok forum yöneticisi buna izin vermiyor ama yazının altında !

bu yazının ticari telifi olduğu için başka bir sitede yayınlanamaz diyorum :)

işin garibi eleman konuyu okuyor dahası o forumda bildirgeçte okuduğu konu hakkında yorum yapıyor :) işte

en basitinden bir örnek :)

http://www.merlininkazani.com/aspforum/m_103680/tm.htm

bu tüyo açıklamasını şu açıdan yapıyorum ilerde pillinetwork bana gelipte senin yazıların çok okunuyor yoksa kurallara uygun olmayan bir durummu çeviriyorsun denilmemesi için şeffaflık politikası gereği bu açıklamayı şimdiden yapıyorum ona göre :)

HEP BİRLİKTE, BİZ VARIZ !:) Play-Style
anonim-68170 | 24 Kasım 2007 16:07

güzel bi’ yöntem. bildiğim kadarıyla pek çok kişi de benzer şeyler yapıyor. yazıya link vermekte bir problem olmasa gerek. açıklamasan da kimsenin “ne işler çeviriyorsun bakıyım?” diyeceğini sanmıyorum.

yazılarınızı başka sitelerden linklemek, başka insanlara söylemek kurallara aykırı değil. zaten pillikutu da bunu yapıyor.

bakışlar, gülüşler hepsinden daha özel. rüyalarımda benimlesin...

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
21
22 Ağustos 2010 14:19
2
19 Temmuz 2010 16:50

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri