Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "kumaş hamak yapımı"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

ödeme limitine ulaşan arkadaşlar mutlaka olmuştur. bir sonraki ödeme hangi gün yapılacak? bu ödeme takvimini de aynı reklam takvimi gibi google takvim‘dan takip edebilir miyiz?

selam,

her ayın 25’ini ödeme günü seçtik, ve google calendar’a tekrar eden bir randevu şekilde yerleştirdik…

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

para gözlük etmeyeyim ama :) sadece bildirgecten alacağım 20 doları geçti :) ve tüm networkden de alacağım 34 dolar civarında… önemli veya değil de almayacaksak bilelim,yine yazarız sorun değil ( gıcıklık yapan ev sahibi tipinde oldu kusurabakmayın ) hepsi meraktan… acaba nasıl olacak diye :))

çok karışık farkındayız, aftermath hesaplarınıza herşeyi açıklığa kavuşturacak bir tablo eklemek üzere çalışıyor şu anda.

şimdilik şöyle anlatmaya çalışayım:

• kazançlarınız günlük giriliyor, yani her öğlen saat 12 gibi google adsense’e bakıp, dün kazanılan geliri sisteme giriyoruz. ve bu kazançlarım sayfanızda gözükmeye başlıyor.
  • bu girdiğimiz miktarın google tarafından bize gönderilmesi ve çekleri paraya çevirmemiz, 60 güne varan bir süre alıyor. (Türkiye medya ajanslarının ödemesi de 60 gün sonra geliyor)
  • dolayısıyla size ödeme yapabilmek için kazancın elimize geçmesini bekliyoruz.
  • henüz elimize geçmemiş bir parayı ödememek için, ayın 25’i geldiğinde, hesaplarınıza bakıyoruz. son 60 günden daha önce elde edilmiş geliri 20$’ın üzerinde olanları ödüyoruz.
hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

60 gün hymm :) gün itibariyle 40 dolarım ve 100’den de fazla günüm var ;) bekliyoruz bakalım…

yaşasın :) bu gün birikmiş 40 dolarımın 24 dolar küsürünü almış bulunmaktayım, ilginç bir deneyim oldu, mutluyum kıvançlıyım vs vs yim… teşekkürler Pilli…

benim de ödeme ile ilgili bir sorum olacak. ödenmeye hak kazanan kısmım hala yatmamış. bunun nedeni ne olabilir? teşekkürler

pilliden kazandığım parayı pizza yapıp yemiş bulunuyorum… afiyette oldu :) teşekkürler…

afiyet olsun emsvizyon.. ne mutlu bize.. artmasını dileriz..

beyaz_sayfa: sorun çözüldü mü?

aftermath, pardon daha yeni görüyorum. sorun çoktan çözüldü. teşekkür ederim.

Size de yazmıştım ama cevap gelmedi.1 ocak 2007 kazançlarımı göremiyorum.Site o zamanda para kazanmadı mı yoksa?

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
21
22 Ağustos 2010 14:19
2
19 Temmuz 2010 16:50

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri