Açık konuşmak gerekirse kutsalkitap.org adlı sitenin reklamının yapılması beni rahatsız ediyor. Söz konusu site bence bir misyoner sitesidir. Bu site Adsense yoluyla kişisel sitemde de bir defa çıkmıştı. Ben hemen blokladım. Acaba Pilli yönetimi söz konusu sitenin reklamını bloklamayı düşünüyor mu?
zoque forumlarında dev bir liste vardı.. google ads az kazandıran veya kötü içerikli siteler ile ilgiliydi.. bende o listeyi kendi sitemde kullandım ve memnunum..
ve az önce konunun ilk mesajının altında bahsi geçen sitenin google reklamı var.. yetkili arkadaşlar böyle reklam verenleri engelleyebilirler yönetim panelinden.
Bence eğer laik bir devlette yaşıyoruz diyorsak herkes kendi inancını istediği biçimde ve şekilde yaşayabilmeli.Şahsen ben rahatsız değilim böylesine bir reklamdan sonuçta zaten tıklamıyorumda.Ama objektif olmak gerekiyor öyle değilmiya?
eflatunik, ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor ama ben eğer bu siteden para kazanacaksam, birilerinin gelip incil reklamlarına tıklayarak pilliye kazandırdılarıyla değil.. bunu istemem.. yani sözlerinde haklısın ama bu networkte bence bizlerinde söz hakkı olmalı ve nasılki pornografik reklamlar yasaksa bununda yasaklar listesine girmesinde bir sakınca görmüyorum.. bu şahsi fikrimdir.
kampüsweb sitesinin reklamı da var. o site de hristiyanlığı anlatıyor. Rekabetçi Reklam Filtresine eklenmeli. Bundan sonra da misyonerlik faaliyetlerine karşı dikkatli olunmalı. o siteden gelecek kazanç haram değil mi? Helal olmadığı kesin. İnancı zayıf olan Müslümanların dinden çıkmasına sebep olabilir. Hristiyanlığa karşı bir düşmanlık olarak bakılamaz elbette ama insan din kardeşlerini düşünmeden edemiyor. saygılar..
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
5 gün önce |
||
3 |
13 Ağustos 2010 12:51 |
||
1 |
11 Haziran 2010 14:51 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi