merhaba sayın piili üyeleri. beni bilen arkadaşlar vardır. bilmeyenler içinde kendimi tanıtmak isterim. İsmim Orçun :) genelde pilli.com sitelerinden gözümü ayırmam. yazılarımında inanın sayısını bilemiyorum ne kadar oldu :) Ben aynı zamanda üniversite öğrencileri ve mezunlarına yönelik bir tatil organizasyonu yapıyorum. Bununla ilgili sizlerin yardımı olabilir diye konuyla ilgili aşağıya bir yazı yazıyorum. Görüşmek üzere….

tati̇l kampüsü; her yıl sizlerin enerjisi ile daha da büyümeyi, yaşamlarınızda güzel anılar bırakmayı hedefleyen alternatif bir tatil organizasyonudur.
tati̇l kampüsü; 2009 yaz donemi boyunca katılan katılımcılarımıza eğlenceli ve unutulmaz bir tatil sunmuştur.katılımcılarımız bir hafta boyunca rafting, yamaç paraşütü, tekne turları, jeep safari, gece eğlenceleri ve dalış gibi çeşitli aktiviteler yapmış olup, bu sayede yeni dostluklar ve kalıcı arkadaşlıklar edinmiştir.tati̇l kampüsü genel olarak üniversite öğrencileri ve mezunlarına hitap etmektedir.
tati̇l kampüsü; 2010 yaz dönemi için daha geniş katılımlı bir organizasyon hedeflemek düşüncesiyle, siz üniversiteli arkadaşlarımızla beraber ortak çalışmalar yapmak için çalışmalara başlamıştır.temsilci arkadaşlarımızla birlikte daha çok üniversiteli arkadaşımıza hitap etmek adına sıkı bir çalışma içerisinde olacağız.
bu çalışmalar arasında organizasyonun tanıtımını (internet,broşür,afiş vs.) yapmak ve organizasyon hakkında gerekli bilgileri üniversitelerindeki arkadaşlarla paylaşmak, tüm tati̇l kampüsü ekibiyle koordineli bir şekilde farklı projeler üretip türkiye çapında gençlerin sevebileceği bir organizasyon yaratmak mevcuttur.
temsilci arkadaşlarımız performans dağılımına göre ,yazın düzenleyeceğimiz organizasyonda çeşitli pozisyonlarda görev alacaklardır.
i̇lgilenen arkadaşlar info@tatilkampusu.com adresine aşağıdaki form örneğini kullanarak mail atabilir, facebook tatil kampüsü profiline mesaj yollayabilir yada aşağıdaki isimleri geçen yetkili arkadaşlarımızla kontakt kurabilir, detayları öğrenebilirler.
burak bozkurt 0530 524 01 45 orçun çokdiker 0530 606 05 56

pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
5 gün önce |
||
1 |
28 Şubat 2010 14:30 |
||
1 |
11 Şubat 2010 14:04 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi