Merhaba arkadaşlar,
Siteye bugün üye oldum ama okuduğum yazıların yorumları hep eski tarihler (örn: 2007 ve 2006 yılları geçiyor yorum sonlarında ?)
Bu site hala güncelliğini koruyor mu bilemedim.
Ben de siteye yazılarımı göndermek istiyorum. Hep biryerlerde birşeyler yazmayı istemişimdir.
Bugün bu siteyi keşfedince çok mutlu oldum. Güncellik hakkında bana bilgi verebilecek bir kişi var mıdır acaba ? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim….
Bir şeyler yazmak için yine bir pilli sitesi olan hafif.org‘u tavsiye ederim arkadaşım, buraya üye olduğun aynı ad ve şifreyle oraya yazabilirsin. torpilli daha çok pilli siteleri hakkında dilek, şikayet veya sorularımızı paylaştığımız bir çeşit forumdur. Hadi bakalım, yaz da okuyalım :))
Selam bende yeni üye oldum, bi kaç gündür dolaşıyorum siteyi ama hala çözebilmiş değilim. Sadece kendi düşüncelerimiz yazabileceğimiz bi site bulamadım.
exorientelux’un dediği gibi, serbest yazılarınız için en uygun pilli sitesi hafif.org. sağ kısımda gördüğünüzü “network siteleri” başlığı altındaki sitelerin hepsine, buradaki üyeliğinizle giriş yapabilirsiniz. biraz incelediğinizde kolayca mantığı anlayabilirsiniz. pillinetwork’ün mantığı hakkında genel bilgiyi de buradan bulabilirsiniz.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
6 gün önce |
||
0 |
27 Nisan 2010 21:08 |
||
0 |
13 Mart 2010 14:36 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi