Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan kodaman.org'da: "GZip ile Veri Transferini Düşürmek"

pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Merhabalar. Sitenin mimarlarına çok teşekkür ederim. Burada çoğu şeyi bulup paylaşabiliyoruz. Ancak eksik olan alanlarınız var. Bunlardan birisi amatör olarak herhangi bir sporla uğraşanlar için, diğeri de amatör olarak müzikle uğraşanlar için… Ben internete girdiğim zaman sadece bu networkten faydalanmak istiyorum. Lütfen beni başka yerlere gönderip sıkıntıya sokmayın diyen arkadaşlar varsa yorumlarınızı eklemekten çekinmeyin. Somut örnek vermek gerekirse; ben rock müzik yapmak istiyorum. Gurubuma dahil etmek istediğim insanlar olacak. Bu fırsatı yakalamak için sizden yardım istiyorum. İlginize şimdiden teşekkürler…

Doğruyu kendi ışığınla bulabilirsin ama unutma ki o ışığı yakmak için sürekli kutsal bir güce ihtiyacın olacak...

öneriniz için teşekkür ederiz. üzerinde çalışmakta olduğumuz bir pn sitesi var. onun ardından bizim de ilk önceliğimiz zaten müzik ve spor olacak. selamlar…

üzerinde çalıştığınız site hangi konuda acaba? pillikurt gibi bir şey yapmayı da düşünür müsünüz, kitap sitesi yani?

"Elmas bir gözdür yürek. Ve çizilmeyegörsün bir kere, artık hep sedefsi bir yırtıkla bakacaktır cümle âleme. "

web geliştiricilerine hitap edecek bir site üzerinde çalışıyoruz, yakın tarihte açılacak. kitap sitesini de ileriki tarihlerde elbette düşünebiliriz.

yani bence pilli bir toolbar çıkarmalı ve onda reklam yayınlamalı böylece araç çubuğunu kullanan kullanıcılarda extradan para kazanır..

@mehmetbastug94

kesinlike muhteşem öneri.

ayrıca spor sitesine de merakla bekliyoruz.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
3 gün önce
2
30 Aralık 2008 03:13
5
27 Kasım 2008 14:41

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu