Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan yenimecra.org'da: "Bizim Mutfak Çorba"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Arkadaşlar 29 Şubatta üye olup ilk yazımı 07 Nisanda yazdığım günden bu yana pilli ailesine iyice ısındım, bildirgec’in zamazing’in müdavimi oldum. daha önceleri bildirgeci görmüş duymuştum da yazar olmak hiç aklıma gelmemişti.çok şükür bu günleri de gördük 17 yazıya ulaştık. performansım giderek artıyor. sevdim yani bu işi :)

\
ancak gel gör ki böyle güzel bir ortamda sosyalleşmek pek konuşulan bir şey değil gibi. gün boyu yazım yayınlandı mı diye bildirgeci yenilemek ve yazı peşinde koşmayı bırakıp, ellerimizi klavyelerden biraz çekmenin, yazılarla değil de yüzyüze konuşmanın vakti gelmedi mi? öğrenci forumlarından, iş toplantılarına kadar her portal bir aile gibi toplantılar düzenlerken bizim neden bir buluşmamız olmasın! ev çoğu kişi yoğun işte, güçte, okulda olabilir(ben de bu gruba dahilim) ama birilerinin de çıkıp kuyuya taş atması gerekmiyor mu? internet dünyasının belki de en elit tabakasını bir arada görmek istemez misiniz?

Bence güzel bir düşünce. Gelmek isterim. Gelenlerin hepsi geek çıkarmış bir de :P

en azından benim geek olmadığımın teminatını verebilirim. :D

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
0
27 Nisan 2010 21:08
0
13 Mart 2010 14:36

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri