Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan bildirgec.org'da: "Fotoğrafın tarihi ve çekilen ilk fotoğraflar"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

yazıya önce bir erkek olduğumu belirterek başlayayım

(tavsiye: eğer erkek değilseniz yazının bu bölümünden aşağısını okumamanızı ısrarla istirham ederiz, doğacak tartışmalardan yazının yazarı sorumlu değildir, hiçbir mesuliyet kabul edilmez)

arkadaşlar bu başlığı açmamın sebebi binyıllardır olagelmiş ve hala çözülememiş problemimiz olan ‘kadınlar’

sanırım bu konudan çoğumuz muzdaribizdir. nasl olmayalım ki. ne onlarla ne de onlarsız olmuyor. birgün tam işleri rayına koydum diye düşünürkennnn, pat diye işler ters raya girmiş ve olan olmuş

şimdi bunun asıl sorumluları kimler; (not: burada bir genelleme yapılmaktadır) erkekler mi? kadınlar mı? aslına bakarsanız ben bunun cevabını aramıyorum.

bu köşeciğe bu konudan muzdarip olan hemcinslerimi davet ediyor ve gönlünce içlerini dökmelerini bekliyorum (elinizden geleni ardınıza koymayın). bu sayede hem birbirimize çıkmaz konularda yol gösterip. hemde diğer her türlü konuda (çok müstehcen veya özel hayata girmeyen) fikir alışverişi ile işleri tekrar rayına koymada (zaten çıkacak, yine eli mahkum ama olsun, koy aslanım) birbirimize destek olmamız dileğiyle.

önemli açıklama: bu bölümde yazılan herşey hayal ürünüdür, sadece eğlence amaçlı yazılan yazılardır. yorumlar dahil. buraya yazılanlar hiçbir kurum, kuruluş, ırk, millet ve şahsa yönelik değildir. yazılanlardan dolayı kimse (maddi, manevi) sorumlu tutulamaz(;sevgilisi ambargo koyamaz).

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
1 gün önce
6
3 gün önce
0
30 Temmuz 2008 00:08

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu