yaşım 14 banka hesabı verirlermi ?
benim hesabımı ver :)
şaka şaka
babanın veya aileden birinin banka hesabını ver daha reşit değilsin senin adına hesap açmazlar
Ebeveyn ya da güvendiğin +18 herhangi birisi kendi adına açar, sen de onu kullanırsın. Ama önemlidir banka hesabı, aile içi olması önceliklidir.:)
arkadaşın başka bir derdi daha varmış ve footer kısmına açık açık yazmış, hazır konu açılmışken onada bir çare bulun. 18 yaşından küçükler üye olamaz gibi bir kural yoktur umarım:)
ödeme için herhangi bir banka hesabı olur mu? eğer oluyorsa hangi bankanın hesabı havale masrafı yönünden avantajlı oluyor?
Bütün bankalar 18 yaş altı banka hesabı açıyorlar. Ancak bazıları baya ücret alıyorlar. Mesela bazı garanti şubeleri 50 ytl istiyorlar (ama bazen direk 25 ytl civarını açtığın hesaba aktarıyorlar 5 ytl falanda onlar alıyor). Bazı bankalarda (ziraat bankası) hiçbir ücret almadan hemen açıyorlar.
@bpilli
açıklamaların için sağol tamam da benim söylediğim, ödeme yapılırken bankanın aldığı havale masrafı bizim kazancımızdan düşmüyor mu? işte bu havale masrafının daha az olduğu banka hangisiyse o bankada hesap açmak daha karlı olur diye sordum.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
5 |
17 Eylül 2008 03:53 |
||
3 |
12 Eylül 2008 15:51 |
||
0 |
25 Ağustos 2008 02:38 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi