Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "Anı - Hatıra Defteri"

pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

yaşım 14 banka hesabı verirlermi ?

vektorline.com|-kamuoyuna duyrulur: yaş 14, malesef kayıt olurken ancak 1990 yılı seçilebiliyor ona göre iletişim kurun!

benim hesabımı ver :)

şaka şaka

babanın veya aileden birinin banka hesabını ver daha reşit değilsin senin adına hesap açmazlar

{Askerdeyim Tüm Dostlara Selam Olsun!!!}Bux.to iş teklifi|Bux.to|bux.to nedir?|alınan: 240$ , yatırım: 666$ , ödenmesi beklenen : 219 $ , hesapta: 2000$ , alt üye: 693

garanti bu konuda bir çözüm önermiş. minibank! üstelik kart da veriyorlar!

Ebeveyn ya da güvendiğin +18 herhangi birisi kendi adına açar, sen de onu kullanırsın. Ama önemlidir banka hesabı, aile içi olması önceliklidir.:)

İş Bank tan kendi adına hesap açtırabilirsin.

arkadaşın başka bir derdi daha varmış ve footer kısmına açık açık yazmış, hazır konu açılmışken onada bir çare bulun. 18 yaşından küçükler üye olamaz gibi bir kural yoktur umarım:)

Yazılar: bildirgec sinepil reklamlar: web hosting $ (agurbuz promosyon kodu ile dreamhost'ta $50 indirim.)

Pilli siteleri için ‘bence’ gereksiz bir kural +18

ödeme için herhangi bir banka hesabı olur mu? eğer oluyorsa hangi bankanın hesabı havale masrafı yönünden avantajlı oluyor?

Bütün bankalar 18 yaş altı banka hesabı açıyorlar. Ancak bazıları baya ücret alıyorlar. Mesela bazı garanti şubeleri 50 ytl istiyorlar (ama bazen direk 25 ytl civarını açtığın hesaba aktarıyorlar 5 ytl falanda onlar alıyor). Bazı bankalarda (ziraat bankası) hiçbir ücret almadan hemen açıyorlar.

@bpilli

açıklamaların için sağol tamam da benim söylediğim, ödeme yapılırken bankanın aldığı havale masrafı bizim kazancımızdan düşmüyor mu? işte bu havale masrafının daha az olduğu banka hangisiyse o bankada hesap açmak daha karlı olur diye sordum.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
5
17 Eylül 2008 03:53
3
12 Eylül 2008 15:51
0
25 Ağustos 2008 02:38

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu