Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Eşrefpaşalılar"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi

merakimi mazur görün ama bu sebzeler.org pillinin biri ürünü degil mi? eger öyleyse neden pilli sitelerinin arasinda yandaki basligin altinda yer almiyor.

PiLLiCaDI-------)))))) zamazing----- hafif----- 10marifet------- bildirgec
anonim-92075 | 09 Haziran 2007 17:24

Sevgili @suuguurccann burada duyuruncaya kadar ben de bu siteyi duymamıştım. Girdim, gezdim ve hoşuma da gitti. Yalnız bazı eski yazıları okuduğumda neredeyse 1 yıllık yazılar olduğunu gördüm. Yani site eskiymiş. Peki niye cidden yandaki listede adı yok? Aynı şekilde Sosyomat’ın da adı yok. Gariptir.

daha önce soruldu. cevap: pilli networke dahil değil. ama pilli alt yapısını kullanıyor.

nasil pilli alt yapisini kullaniyor?:) niye ki? ben de hafifte duymustum bu siteyi @ catik. ama sanirim cok nadir yazi giriliyor.

sosyomat elbette bir pilli projesi ama pillinetwork sitesi değil. farkını bir bakışta anlayabilirsiniz. pillinetwork siteleri onaydan geçerek yayınlanan içeriklerle oluşan, her biri ayrı konuya sahip, yazarlarına reklam gelirinden pay veren siteler. sosyomat ise bambaşka bir yapıya sahip.

iyi ama soru sebzeler, sosyomat değil ki ?

yanlış görmüş sanırım shane :)

sebzeler zannedersem vazgeçilen bir site oldu. pilli kullanıcı ismimizle bağlanabiliyoruz hala ama bir editorya ve kazanç paylaşımı yok yanılmıyorsam.

ben sebzeler.org a aslinda birkac birsey yazmayi düsündüm fakat yazacagim seyin hafifte de yayinlanabilecegine karar verdikten sonra vazgectim. cünkü sebzeler.org hafif kadar bilinen bir site degil yanlilmiyor isem eger.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
0
27 Nisan 2010 21:08
0
13 Mart 2010 14:36

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri