Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan sinepil.org'da: "Piranha 3D Vizyona Giriyor!!"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Merhaba, Urlal.com adından bir kısaltma servisimiz var. Diğer kısaltma servislerinde olmayan bir takım özelliklerle öne çıkıyoruz. Acaba hemsitemi tanıtıp hem de çalışmasını analtan bir ayzı yazsam onaylanır mı? Ya da bunun bir yolu yordamı var mı?

Bu arada yorumlarda bir perde sitesi linki dönüp duruyor. İlgili ilgisiz (gerçi perde sitesi ile ilgili bir konu varmı burada?) sürekli yorum eklenmiş ve perde sitesine link verilmiş. Pek sanmasam da burda işer böyle mi yürüyor? İstediğimiz yere sitemizin linkini koyabiliyor muyuz?

hayır. sitenizin linkini istediğiniz yere koyamazsınız. eğer yorumlar arasında spam yapılmışsa tespit edildiğinde gereği yapılır ama sanıyorum o link kişinin imzasındadır.

Site reklamı yapmak yasak ancak harika bir şey yapmışsanız, yazdığınız yazı “biz şöyle yaptık böyle yaptık” yerine vatana millete faydalı olacak bir şekilde yazılmış ise yayınlanabilir diye düşünüyorum. Ama yine de kendi sitenizi kendiniz tanıtırsanız, yayınlansa bile okuyanlardan tepki alırsınız. Zaten gerçekten pilli’de tanıtılacak kadar güzel bir iş yapmışsanız siz bekleyin mutlaka biri onunla ilgili yazı yazar.

Ekleme: pilli ilan ile network genelinde sitenizi çok uygun fiyatlarla tanıtabilirsiniz.

bakışlar, gülüşler hepsinden daha özel. rüyalarımda benimlesin...

iyi ama ortalıkta ciddi bir “yorum spam” durumu var. Oradan görünmüyor helhalde?

siteniz twitter için hoş bir uygulama fakat web üzerinde bunun gibi çok site var zaten. çok fazla tutunacağını zannetmiyorum fakat yazı yollayarak elbette tanıtabilirsin ama yazının ana sayfaya çıkacak diye de bekleme :))

teşekkürler ibrahiw. Mesaj alındı… :) Not:firefox eklentimizi denemenizi tavsiye ederim.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
6 gün önce
0
13 Şubat 2010 15:42
12
16 Ocak 2010 15:16

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri