şeklinde kotegorize edilmiş bir döküman ya da yazı hazırlarsanız yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olabilir.
(“buradan kes” işlevini yazdığınız bir yorum sayesinde, ““eitket”” işlevini ise buradan öğrendim. derli toplu bir kaynak şart sanırım.)
bencede arkadaşımız çok iyi belirtmiş.böle bir kaynak olursa bencede hepimize faydası olur…
selamlar. yabancı bir müzik grubuyla röportajım var. bunu burada da yayınlamak isterim. ama pilli.com’un sitelerinden hangisine gönderebilirim? en yakını hafif.org gibi gözüküyor ama yine de orada da buna benzer birşeye rastlayamadım. yardımcı olur musunuz?
tamam gerek kalmadı. hafif.org’da buna benzerler röportajlar varmış. zaten kimse de ilgilenmemiş..
aslında sırada bir müzik blogu açmak var, niyetimiz o yönde. en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyoruz. ancak o zamana kadar dediğiniz gibi hafif.org yazılarınız için uygun görünüyor. teşekkürler, selamlar.
Müzik blog’u fikri benimde aklıma gelmişti. Söylemek istiyordum niyetinizin olduğuna sevindim. En kısa zamanda açılması dileğiyle.
10 marifet sitesine yeni üye oldum neden gönderdiğim yazılar hemen yayınlanmıyor. belirli bir süre beklemesimi gerekiyor. önerilerinize uyarak gönderiyorum ama yayınlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
12 |
16 Ocak 2010 15:16 |
||
4 |
04 Ocak 2010 14:46 |
||
8 |
24 Kasım 2009 12:47 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi