Pilli’den kazandığım kazanacağım parayı hiç bir zaman cebe almayı düşünmüyordum. Bugün denk geldiğim bir bağış kampanyası dolayısı ile konuyu açayım dedim.
www.deryademirel.com adındaki sitede Lenf kanseri olan bir kadıncağız için para toplanıyor. Daha önce bir kaç haber kanalında konuyla ilgili haberler yayınlanmış. Üstünde uzun arşatırmalar yaptım, bir dolandırıcılık çetesine kurban gitmeyelim diye. %100 dolandırıcılık değildir diyemesemde, ikna oldum diyebilirim.
Sonuçta ben pilli kazançlarımın buraya yatırılmasını talep ediyorum.
Hatta şöyle bir önerim var. Profil bilgilerimize bir seçenek işlensin. Kazançlarımızı şuraya bağış yapmak istiyorum gibisinden. Hem diğer üyelerin katılımı ile topluca bir para gönderimi sağlanabilir.
Bugün derya demirel’in hayatı kurtarılabilir, yarın bir başka bağış kampanyasına destek olabiliriz. Sosyal soumlu şirket anlayışı diye bir şey vardır. Pilli olarak sosyal sorumlu internet projelerimizi ufakdan hayata geçirebiliriz.
Destek lütfen.
olur neden olmasın damlaya damlaya göl olurmuş. Bakın ben de şöyle bir şey yazdım. Hadi kazançlarımızla ilgili biraraya gelelim. Pilli’yi birazcık dürtelim. Önayak olalım, bir işe yarayalım. Birilerine faydamız olsun hadi… Budur…
ben de bagislayabilirim ama sadece iki dolara yakin param var pillide daha yeni olmam sebebi ile:( keske daha fazla olsa da hepsini bagislayabilseydim.ama bunu hafifte de serbeste birimiz yazarsak daha cok duyulur cünkü torpillide kimse görmüyor duymuyor haliyle bu fikirde yayilamaz.
çok iyi fikir. benim aklıma şöyle bir fikir gelmişti zamanında; bir site açsam adını “iyibirseyyap” koysam. bu sitede kendi ürünlerimi yayınlasam (müzik, fotoğraf, ücretsiz web scriptleri vs.) bu ürünlerden faydalanan kişiler karşılığında atıyorum lösev’ine ya da ne bileyim denizfeneri’ne yardım etse (üç beş ytl çok değil), makbuzunu gönderse sitede “iyi şeyler” altında yayınlansa. yardım edemeyen insanlar kendi ürünlerini yayınlamak üzere yollasa ve yayınladıkları ürünler için yardım edilmesini istese filan.
bu projeyi ayaklandıramadım bir türlü. belki pillinetwork amcalar el atabilir buna. isim boş mesela : iyibirseyyap.com (ya da iyibirseyyap.org olabilir). bu hesabımızdaki paralarda direk oraya yatırılabilir.
bu arada bu proje olmasa bile hesabımda biriken paraların bağışlanması fikrine katılıyorum. ne gerekiyorsa yapalım derim. (yorum dublesi oldu, hafif’ede yazdım ama konuyu orada gördüm önce. özürlerimi iletirim)
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
4 gün önce |
||
1 |
30 Eylül 2008 10:23 |
||
2 |
24 Eylül 2008 11:07 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi