Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan ucandaire.org'da: "Avatar: soundtrack albüm ve oyunları çıktı!"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Uzun süre oldu nette kazanç, merak uyandırmakta idi bende! site ismi vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama (kfooceba) böyle yazayım .Sanırım harfleri yerli yerince yerleştirince ne demek istediğimi anladınız,sitede bilgilerimi düzenlerken üye olduğum sosyal ağlar soruluyordu! orada (mtasysoo) bu isimde bir sosyal ağın olduğunu gördüm nette arama yaptım (illpi) ye denk geldim sözleşmeyi anlayabildiğim kadarı ile okudum okudukça aklımda bazı fikirler oluşmaya başladı bu fikirler şekillendikçe sizlerle yönt.le paylaşacağım.

birde benim gibi yeni üyelerin merak edeceğini düşündüğüm bir iki konu var yönt.arkadaşlara bunuda burdan sormuş olalım.

1)Bu yazıların yayınlanması nedeni ile herhangi bir ücret ödeniyormu üye tarafında size? eğer ödeniyorsa yazıyı yayınlamayın.

2)birde memur arkadaşları buraya davet etsek memuriyetlerine bir zeval gelirmi ? (şükür Rabbime yardım etsin bizlere)

Allah hayırlı etsin

merhaba. yazılarınızın okunma oranına göre ödemeyi pilli size yapıyor, siz yazar olarak bir ödeme yapmıyorsunuz.

memuriyet ile pilli yazarlığının bir bağlantısı olduğunu neden düşündüğünüzü anlayamadım ama gelmez diyebilirim.

selamlar.

shane devlet sistemi bizim daha tam kavrayamadığımız bir yapı insan çekiniyor güzel yazılar yazacak memur arkadaşım var davet edeceğim ama işi ile alakalı bir probleme sebeb olmak istemiyorum. site avukatlarına bu konuyu sorabilirmisiniz.?rica etsek hayırlı günler

Allah hayırlı etsin

massay’ın ‘göbekten’ adlı yazısı sayesinde

memuriyet için bir engel teşkil ettiğini sanmıyorum, ben de öğretmenim, başıma bir iş gelmedi …

henüz :)))

"her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim."

hatta pilli memurlar içinde bir pilli fikir üretebilir :) güzel fikir neden olmasın

a.celik

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
03 Mart 2010 15:51
5
01 Mart 2010 03:51
0
01 Mart 2010 02:57

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri