Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 10marifet.org'da: "büyük kartonları atmayın!"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

çok romantik bir başlık değil mi? yok sandığınız gibi değil aslında…

durum şu, fi tarihinde tuttuğum epeyce bir bildiri var. bu bildirileri tekrar gözden geçirip bırakmak istiyorum. fakat bircok bildiri bırakılamıyor. örneğin; bu bildiride olduğu gibi.

bırakılamayan bildirilerin ortak özellikleri ise sağ tarafta ki yazar hakkında bölümü var ki bu diğer bildirilerde yok. Ne yapmalı, nasıl bırakmalı bu bildirileri?

selamlar.

merhaba, bir kaç örnek daha verebilir misiniz?

yazar hakkında bölümü kesin bug da, bırakamamayı tekrarlayamadım. kaşe ile ilgili birşey olmalı.

selamlar.

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

tabii, yine bazı bildirilerde aynı durum söz konusu fakat tüm bu bildirilerde ortak olan wwww tarafından yazılmış olması.

ayrıca bu konuyu sistem bölümüne taşıyabilir misiniz? yanlış yere açmışım konuyu…

iyi calismalar.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
1 gün önce
2
3 gün önce
2
03 Ağustos 2010 14:35

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri