diyelim pilli hesabımda 600 $ param var. bunun 500 $ ı kesinleşmiş ödeme. pilli ilan kullanıp hesabımdan 100$ lık ilan veriyorum. bu 100 $ kesinleşmiş ödemelerimden mi yoksa henüz kesinleşmemiş ödemelerimden mi düşecek ?
merhaba, aslında pilli ilan ödemeleriniz “elimize geçen kısmı” hesabı yapılmadan toplam üzerinden tahsil ediliyor.
Ama sanırım hangisi azalacak diye soruyorsunuz. “Elimize geçen kısmı” elimizdeki en eski gelirleriniz olduğu için önce onlar harcanıyor. Dolayısıyla bu ay ödeme alacaksanız, pillipara kullanarak ilan verdiğiniz takdirde bu ödemede azalma olacak.
bence kesinleşmiş miktarlarımız ile ilan verebiliriz çünkü kesinleşmemiş paranın geleceği de belli değil. Kesinleşmiş paramız zaten pilli ailesine gelmiş paradır.
hayir ben kullandim dostlar kesinleşmemiş ödemelerdende ilan verebilirsiniz.sadece paranızın ele geçmiş bölümünün zamanını değişiyor.
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
0 |
3 saat önce |
||
0 |
4 saat önce |
||
1 |
29 Aralık 2008 17:43 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi