Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan 22dakika.org'da: "22dakika podcast 10.bölüm"

pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Merhaba, Pilli ailesine yeni katılan yazarlardan biriyim. Öncelikle inanılmaz güzel çalışan bir sistem imiş bu Pilli. Tebrik ediyorum yapımcıları ve yazarları. Soruma gelince; Merak ettiğim şudur ki, Pilli ailesine dahil olan bir siteye (örneğin Bildirgeç’e) gönderdiğimiz bir yazıyı, kendi sitemize eklememize de izin var mıdır? Sonuçta kişiye ait olduğu için kişisel blogunda yayınlamasına izin vardır diyor mantığım ama yine de danışmak istedim, şimdiden teşekkürler :).

Pillikutu ile yayınlanabiliyor. Pillikutu ile yayınlayınca “devamını okumak için”e tıklayınca direk yazınızın olduğu pilli sitesine yönlenerek yazınızı okuyorsunuz. Onun dışında; yani Pillikutu haricinde direk ‘kopyala – yapıştır’ da yapılır sonuçta yazınız size ait.:)

Yine de editörlerden cevap almalı :)

sadece kendi yazdıklarınız olursa olur :)

başka bir kullanıcının yazısı olmaz

{Askerdeyim Tüm Dostlara Selam Olsun!!!}Bux.to iş teklifi|Bux.to|bux.to nedir?|alınan: 240$ , yatırım: 666$ , ödenmesi beklenen : 219 $ , hesapta: 2000$ , alt üye: 693

önceden kendi blogunuzda yayınladığınız yazılarını pilli sitelerinde kesinlikle yayınlayamıyorsunuz. pilli sitelerinde yayınlandıktan bir süre sonra kendi blogunuza aktarabilirsiniz fakat o zaman da google sizin içeriği çaldığınızı düşünerek notunuzu kıracaktır. yani en mantıklısı aynı konudan ille de bahsetmek istiyorsanız farklı cümlelerle yeniden yazıverin.

bakışlar, gülüşler hepsinden daha özel. rüyalarımda benimlesin...

mentor çok güzel açıklamış. önce pilli sitelerinde yayınlandı ise sonra blogunuza almanızda sakınca yok ama tersini kabul edemiyoruz ve yazıları yayına almadan önce mutlaka aramasını yapıyoruz. bilginize…

bende bildirgecteki yazılarımı bir muddet sonra kendi blogumda yayınlıyorum,çokbir sorun olacagını dusunmuyorum.zaten kendi blogumdanda bildirgecteki konularıma birçok bağlantı mevcut.sizede tavsiye ederim okunma oranı gercekten birhaylı artıyor.

hafifte yazdığım yazıları bir kaç gün sonra sosyomata aktarıyorum, ikiside pilli’nin nasıl olsa diye düşündüm. Sizce eşşeklik mi ediyorum ben?

hayatı HAFİF'e alın...

bu şekilde yapmanızda bir sakınca yok bestloser…

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
1
4 gün önce
1
30 Eylül 2008 10:23
2
24 Eylül 2008 11:07

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu