acaba pillinetwork kazançlarımı click2pay,westernunion gibi para transfer sitelerine aktarabilirmiyim?
Merhaba, click2pay ve westernunion maalesef kullanmıyoruz, ama paypal’e aktarabiliriz. bunun için, banka hesap bilgilerinize “paypal” yazmanız ve paypal’de kullandığınız eposta adresini girmeniz yeterli.
bu güzel olmuş bilmiyordum bakalım ihtiyaç olursa bende yazarım aynı şekilde acaba alertpay e de yollayabiliyormusunuz
bence alertpay e aktartma :) bux.to dışında kullanabileceğin fazla yer yok !
dersen ki alt üye almak veya premium olmak için aktarılsın istiyorum , iyi fikir !
aslinda almayi düşünmüyor değildim ama işte gel gör ümitsizim :) referanslar tıklamazsa…. birde çok geç veriyorlar aksatıyorlar sallıyorlar ödemeleri sanırım. kaçmasınlar bir iki aya bunlar ? sitenin rakingi de gayet iyi ama
özel teşebbüs ve internet dünyası kerize gelsen hakkını hangi mahkemede arayacaksın :)
bilinmez böyle birçok site var , milyon dolarları toplayıp kaçan bakalım bux.to nun macerası ne kadar sürecek !
pillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.
| Başlık | Yazan | Cevap | Son Cevap |
1 |
29 Temmuz 2008 13:55 |
||
2 |
27 Temmuz 2008 18:33 |
||
7 |
27 Temmuz 2008 18:32 |
||
Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi