Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan hafif.org'da: "Alşimi Üzerine"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

Arkadaşlar sizleri bir önerim olacak. Bildirgec.org okulumdaki öğrencilerime tavsiye ediyorum. Bu yüzden orada yayınlanacak yazıların daha araştırma yazıları olması bildiregeci artık Türkiyenin bilgi ve teknoloji platformu haline getirmeyi sağlar. Bu site kendi içinde birçok etkinliği de yapmaya başlayabilir.

bana göre araştırma yazıları daha çok hafif’in konusudur. bildirgeç’te adında da olduğu gibi bildirip geçmek uygundur.

bakışlar, gülüşler hepsinden daha özel. rüyalarımda benimlesin...

hafif daha arastırmaya dayalı. Ben bilim ile ilgili yazılarımı hafife yazıyorum.

YAZILAR KALIR

hafif.org artık uğramadığım eski bir cafe gibi.

tasarımı değiştiğinden beri hafif e yazmıyorum. hafiflik yazıları bildirgeç günlük kısmına yolluyorum.

her konuda araştırmaya yönelik yazılar yazılabilir, hafif ve bildirgeç konu olarak daha geniş mecralar elbette ama diğerlerini de gözden kaçırmayalım. örneğin uçandaire’de de çok geniş araştırılıp yazılmış yazılar var, 3ayak’ta da.

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
1 gün önce
2
3 gün önce
2
03 Ağustos 2010 14:35

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri