Tam o sırada, başka bir pillinetwork sitesi olan zamazing.org'da: "Biosensörlü bebek elbisesi"
pillinetwork yazarları yardımlaşma merkezi
profiline bakın

torpilli.com nedir?” yazısında da belirtildiği gibi bu site pillinetwork’e aktif katılımda bulunan kişiler için hazırlandı. blog yazarlığı konusunda kendisini geliştirip kazançlarını arttırmak isteyenler torpilli.com’un blog bölümünden pillinetwork ekibinin veya diğer pillinetwork yazarlarının hazırladığı öğretici/öneri yazılarına ulaşabiliyorlar.

forum bölümü ise şimdilik 3 farklı bölümle hizmet veriyor:

1. genel: bu bölümde pillinetwork ile ilgili her türlü mesele konuşulabiliyor. eğer diğer soracağınız soru veya belirteceğiniz görüş diğer bölümlere uymuyor ise bu bölüme yazabilirsiniz.
  2. kazançlar: pillinetwork kazançlarınız ile ilgili soru ve sorunlarınızı buraya yazıp pilli ekibinden veya diğer deneyimli kullanıcılardan yardım alabiliyorsunuz.
  3. sistem: şu veya şu yazılarda olduğu gibi sistemle ilgili bir hatayı bildirmek, bir fikir önermek, bir görüş bildirmek için, soru sormak veya sizin aklınıza gelen herhangi bir neden için bu bölüme başlık açabilirsiniz.

forum konusunda sizlerin yardımına ihtiyacımız var. daha deneyimli üyelerin yeni başlayanlara bilgilerini aktarması halinde daha çok kişinin sorusu yanıtlanabilir ve pilli ekibi sistem üzerinde çalışmak için daha fazla vakte sahip olabilir.

zamanla ihtiyaca ve talebinize göre yeni forum bölümleri ekleyebiliriz.

katkılarınız için teşekkür ediyor, yararlı olmasını umuyoruz.

efendim bize de ellerinize sağlık demek düşer. hayırlı olsun.

vov hiç haberimiz olmadı. cillop gibi olmuş efem

teşekkürleer…

hf | bl | zm | 3a | 22d | trp | ud | ym | 10m | pb | so | pl | sp

cok basarili bir fikir tebrikler

buraya ingilizce yazan esektir. (uzman provokatör)

Hadi bakalım. Giderek gelişiyor :)

Bir teşekkür de benden: teşekkürler

daha yeni fark ediyor olmam ilginç… pilli’ye yetişemiyorum galiba :) teşekkürler.

pillide daha ne cevherler var.
domates biber :)

bakışlar, gülüşler hepsinden daha özel. rüyalarımda benimlesin...

üye olunpillinetwork sitelerine yorum ekleyebilmek ve daha fazlası için, üye olun ya da giriş yapın.

Son mesajlar tüm mesajları göster

Başlık   Yazan Cevap   Son Cevap
0
1 gün önce
2
3 gün önce
2
03 Ağustos 2010 14:35

Spacer

bu site

Bu site, pillihesap sahibi torpilli insanlara katma değer yaratabilme amacıyla açıldı. detaylı bilgi

• Blog: pillinetwork yazarlarını daha çok kazandıracak öneriler
  • Forum: Üyeler arası yardımlaşma
  • Yardım Dökümanları: Sistemi öğretici temel dökümanlar ve sıkça sorulan sorular

RSS Dosyası
pillikutu

network siteleri